ÜDVÖZLÖM

Kertet szeretne, de nem tudja elképzelni hogyan fog kinézni, ha kész lesz?
Esetleg vannak ötletei, de nem tudja, hogyan valósítsa meg, hogy szép legyen?
Amit még akkor tudunk korrigálni, amikor a növények még nincsenek bent, esetleg saját kezűleg a segítségemmel megépíteni?

Akkor jó helyen jár! 

Európában  és Magyarországon egyedül itt lehet olyan tervet rendelni, ami nem a képzelet után megy, hanem azonnal látni lehet az eredményt.  Az oldalon nem a „hagyományos” kerttervezővel  és építővel találkozik, hanem egy olyan emberrel, akit  egy Megrendelő érthető tervezőnek nevezett el.

A hagyományokkal ellentétben nem ilyen terveket készítek,
mert ezeken nem látható a végkifejletet, az ÁLOMKERT! 


Lehetne akár látványterveknek is nevezni ezeket a terveket, de én jobban szeretem, a "képzeletemetlátom" terveknek hívni. 

Európában és Gödöllőn egyedüliként, 16 éve rendhagyó módon fotókra készítek terveket az interneten keresztül a világ minden táján élő magyaroknak ( és nem magyaroknak ), melyeken mindenki sokkal egyszerűbben tud tájékozódni.
A célom az, hogy élvezhetőbbé, érthetővé tegyem a munkámat, hogy a
Megrendelőimnek ne elképzelni kelljen az új kertjüket, hanem rögtön láthassák azt. 
Célom az is, hogy minél olcsóbban, de annál ötletesebben, meglévő "kacatnak" titulált dolgokat is fel lehessen használni az építésnél, így még különlegesebb kertje lehet.Minden fotóra készített terv melléklete tartalmaz egy fotó-listát is, mely a betervezett növények képeit találja különböző évszakokban és formákban , így még könnyebben megy a csere egy-egy nem tetsző növény esetében. 

Lehetőség van arra is, hogy ha úgy dönt, akkor a segítségemmel és az "összerakási útmutatóval"  meg tudja építeni a  kertjét így jelentősen csökkentve a kiadásokat. Erről a lehetőségről az oldalon  bővebben is láthat képeket.

Eddig mindenkinek sikerült!

Amennyiben viszont általam szeretne kertet, árajánlatot is szívesen adok az építésre. 


Facebook oldalamat mindenképpen ajánlom, mert rengeteg ötletet teszek fel és oktatok is, sőt legfrissebb referenciáinkat is megtalálhatja ott. Kert Gödöllőn...

Kert a Balatonnál... 

Domonyvölgyi autóbeálló...Egy kert Veresegyházán, ahol egy szál fenyő volt csak...